SARKAŅU URBUMA ANALĪZES

 

Librets un mūzika: Kaspars Rolšteins

Izpilda: Normunds Griestiņš, Agnese Rukšāne, Kaspars Rolšteins

 

"Sarkaņu urbuma pīrāgs" (2023. g. recepte)

 

Sastāvdaļas:

 

TV Maskava

Agnese Rukšāne

Laimes auglis

Kodek

Daiļā Margrieta

Sandis Vāgners

Buljons

Zirņu milti

Sāls, melnie pipari

 

Pagatavošana:

  1. Iepriekš uzsildiet cepeškrāsni līdz 350°F (175°C).
  2. Lielā traukā sajauciet TV Maskavu, Agnesi Rukšāni, Laimes augli, Kodeku un Daiļo Margrietu.
  3. Citā traukā sajauciet Sandi Vāgneru, buljonu, zirņu miltus, sāli un melnos piparus.
  4. Pievienojiet šķidros komponentus sausajiem un sajauciet tos kopā līdz mīkla ir viendabīga.
  5. Ieeļļojiet 9 collu (23 cm) tortas formu ar sviestu vai eļļu.
  6. Ielejiet maisījumu sagatavotajā tortas formā.
  7. Cepiet 30-35 minūtes vai līdz virsma ir zelta krāsā.
  8. Ļaujiet atdzist pirms pasniegšanas. Labu apetīti!

Tas ir līdzīgi gardu salātu veidošanai - TV Maskava ir salāti, Laimes auglis ir tomāti, Kodeks ir sīpoli, Daiļā Margrieta ir grauzdiņi un Agnese Rukšāne ir ziedi.

 

Tas ir līdzīgi kā pulcējot draugus ballītei: TV Maskavai ir dzīves dzirksts, Laimes auglis vienmēr stāsta jokus, Kodeks vienmēr zina, ko darīt, Daiļā Margrieta vienmēr rada smaidu visiem sejā un Agnese Rukšāne ir smaržu mākonis.

 

Tas ir līdzīgi puzles likšanai. TV Maskava ir malas gabali, Laimes auglis ir vidus gabali, Kodeks ir stūri, Daiļā Margrieta ir nelielas detaļas, kas pabeidz attēlu un Agnese Rukšāne domā par nākamo.

 

Tas ir līdzīgi kūkas sastāvdaļu jaukšanai: TV Maskava ir milti, Laimes auglis ir cukurs, Kodeks ir piens, Daiļā Margrieta ir olas un Agnese Rukšāne ir košersāls.

 

 

 

Fotogrāfiju autors: Ivars Grāvlejs